O femeie a fost arestata dupa ce a amenintat ca il va omori pe celebrul astrofizician Stephen Hawking, relateaza Daily Mail.

Autoritatile spaniole au arestat o femeie sub suspiciunea ca pregateste un atentat la viata fizicianului, care participa vineri in Spania la o conferinta Stramus care viza teme astronomice, scrie ctvnews.ca.

Femeia, cunoscuta doar ca Jenny Theresa C, s-a aparat, pretinzand ca a facut amenintarile cu moartea doar intr-o discutie pe social media, fara a avea de gand sa actioneze, a anuntat Politia Spaniola intr-un comunicat de presa, potrivit mediafax.

"Femeia l-a urmarit pe dl Hawking in intreaga lume si in ultimele cateva zile a trimis amenintari grave prin intermediul retelelor social media si pe e-mailul personal", au declarat autoritatile.

Autoritatile sustin ca femeia in varsta de 37 de ani ar putea avea suferi de probleme psihice, insa aceasta a refuzat sa fie consultata de un expert care sa analizeze starea sa psihica.

Femeia a fost eliberata din arest dupa ce a fost de acord cu un ordin de restrictie, care o impiedica sa se apropie la mai mult de 500 de metri de Hawking sau sa incerce sa comunice cu el pentru urmatoarele opt luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.