Militantii islamisti au ucis 20 de persoane, printre care noua italieni, sapte japonezi si un american in restaurantul din capitala Bangladeshului, inainte ca fortele de securitate sa intervina, relateaza Reuters online.

Oamenii inarmati care au luat cu asalt restaurantul din zona diplomatica Dhaka au ordonat cetateanilor bangladeshieni sa se ridice in picioare inainte de a incepe sa ucida strainii, a informat o sursa autoritatile pe parcursul anchetei, potrivit news.com.au.

"Lasati oamenii din tarile cruciate sa stie ca nu exista nicio siguranta pentru ei, atat timp cat aeronavele lor omoara musulmani"
, a declarat Statul Islamic, postand totodata poze cu cei cinci atacatori care au fost implicati in atac.

Noua italieni au fost ucisi in atac, ministrul de externe al tarii declarand ca autoritatile incearca sa confirme soarta unei alte persoane disparute.

Seful cabinetului din Japonia, Yoshihide Suga a confirmat ca sapte cetateni japonezi au fost ucisi in atac.

De asemenea, o studenta indianca in varsta de 19 ani a fost ucisa in timpul atacului, potrivit unei postari pe Twitter a ministrului de Externe al Indiei.

Departamentul de Stat al SUA a confirmat ca o persoana dintre cele ucise este un cetatean SUA, insa nu s-a identificat inca persoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.