Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a exprimat nemultumiri cu privire la numeroasele solicitari de reforma, fara prezentarea unor propuneri concrete dupa Brexit, scrie mediafax.

"Trebuie sa explicam agenda reformista care este deja in curs", a declarat Juncker in cadrul unei conferinte de presa organizate in Slovacia, potrivit romanialibera.ro.

"Combatem birocratia... Modernizam economia europeana - uniunea digitala, uniunea energetica, continuarea integrarii in domeniul pietei interne, uniunea pietelor de capital, uniunea bancara", a subliniat presedintele Comisiei Europene, citat de Reuters.

"Toata lumea spune «Vrem mai multe reforme». Nimeni nu spune de ce fel de reforme avem nevoie in plus fata de cele care sunt in curs, inclusiv masurile aplicate in domeniul dimensiunii sociale a pietei comunitare", a adaugat Juncker.

"Nu spun ca nu trebuie sa se schimbe nimic. Dar lucrurile care merg in directii bune nu se vor schimba", a insistat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.