Pana acum au vorbit doar cetatenii, insa politicienii britanici au vazut rezultatele Brexit si cer respingerea vointei populare in Parlament.

Nu a existat niciun semn oficial pana acum in privinta blocarii rezultatului referendumului in Parlament, insa David Lammy a avut curajul sa fie primul care face acest pas.


"Referendumul a fost consultativ, fara obligatii legale. Platforma campaniei "Leave" deja a fost demascata si adevarul iese la iveala, iar din ce in ce mai multi oameni regreta ca au votat pentru iesire. Parlamentul trebuie acum sa decida daca mergem inainte cu Brexit, iar in acest sens ar trebui sa aiba loc un vot saptamana viitoare in Parlament. Haideti sa nu ne distrugem economia pe baza minciunilor lui Boris Johnson.", a mai spus acesta in mesajul sau.

David Lammy a fost intampinat cu mesaje radicale pe Twitter, unii cetateni cerandu-i demisia si spunandu-i ca nu poate sa "arunce democratia la cos, doar pentru ca nu a iesit rezultatul pe care-l voia el".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.