Potentialul candidat republican la presedintia SUA, Donald Trump si-a atacat dur adversara democrata, acuzand-o pe Hillary Clinton de coruptie, sustinand ca fostul secretar de stat face parte dintr-o formatiune politica care a inselat muncitorii americani prin acorduri comerciale proaste si a pus in pericol securitatea Statelor Unite, informeaza Reuters.

"Hillary Clinton probabil este cea mai corupta persoana care a incercat vreodata sa devina presedinte al Statelor Unite", sustine Donald Trump.

De asemenea, Donald Trump afirma ca Fundatia Clinton ar fi reusit sa influenteze prin donatii politica externa a SUA coordonata de Hillary Clinton, scrie mediafax.

Tabara candidatei democrate a reactionat la aceste afirmatii, catalogandu-le ca fiind minciuni. "Singurele lucruri oferite astazi de Donald Trump sunt minciuni, ipocrizie si teorii ale conspiratiei", a declarat un purtator de cuvant al lui Hillary Clinton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.