Un barbat britanic a fost arestat in weekend, in timpul unei manifestatii electorale in Las Vegas, unde a luat arma unui ofiter de politie pentru a-l asasina pe candidatul la presedintie, anunta autoritatile.

Agentii Secret Service au declarat ca Michael Steven Sandford a abordat un ofiter de politie din Las Vegas, cu pretextul ca doreste sa obtina un autograf de la candidatul la presedintie, insa apoi a incercat sa apuce arma ofiterului, intentionand sa traga spre Trump.

Potrivit autoritatilor, barbatul planuia acest asasinat de aproximativ un an, scrie abcnews.go.com.

O plangere a fost depusa, luni, la Curtea Districtuala din Nevada, agresorul fiind acuzat de omiterea unui act de violenta pe un teritoriu restrictionat, scrie mediafax.

Avocatul sau din oficiu sustine ca inculpatul traieste in masina si se afla ilegal in taram dupa ce viza i-a expirat. Chiar daca nu a fost inca diagnosticat cu o boala psihica, Standfor are autism. Acesta a avut anterior cel putin o tentativa de suicid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.