Donald Trump propune intensificarea monitorizarii musulmanilor din SUA, dar si alcatuirea profilului de risc infractional al acestora, ca raspuns la terorism, pe fondul atacului din Florida.

"Trebuie sa incepem sa ne gandim, ca tara, la alcatuirea profilului musulmanilor", sustine Donald Trump, citat de postul tv CBS.

"Nu-mi place conceptul elaborarii profilului de risc infractional, dar trebuie sa incepem sa folosim logica normala. Chiar trebuie sa incepem sa ne gandim la alcatuirea profilului musulmanilor. Trebuie sa analizam cu seriozitate aceasta posibilitate. Alte tari o fac si o fac cu succes", a adaugat Trump, citat de ibtimes.co.uk.

Trump a intensificat aceste comentarii pe fondul atacului de saptamana trecuta dintr-un club de noapte din Orlando, soldat cu 49 de morti, noteaza mediafax. Propunerile sale, insa, au atras critici din partea adversarilor, scrie usatoday.com.

Hillary Clinton nu este de acord cu interdictia privind migratia musulmana, intrucat este de parere ca acest lucru ar ajuta Statul Islamic sa recruteze noi membri si ar aliena, totodata, natiunile musulmane care sustin SUA in lupta impotriva terorismului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.