Tragediile armate din SUA continua.

Autoritatile americane investigheaza moartea unui tanar, in varsta de 28 de ani, care facea live streaming de pe strazile din Chicago, atunci cand a fost impuscat mortal de una sau mai multe persoane necunoscute. In videoclipul de 14 minute, postat pe pagina sa de Facebook, tanarul apare in compania mai multor prieteni, atunci cand este intrerupt de mai multe focuri de arma, scrie CNN.

Un purtator de cuvant al departamentului de politie din Chicago a confirmat moartea tanarului.

De asemenea, anchetatorii au explicat ca videoclipul este real si are legatura cu moartea tanarului identificat drept Antonio Perkins.

Intre timp, Facebook sustine ca videoclipul nu a fost eliminat de pe pagina tanarului decedat, intrucat nu incalca standardele retelei de socializare. Videoclipurile care incita la violenta sunt eliminate, insa compania a decis ca live streamingul propriei morti nu se incadreaza in aceasta categorie, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.