Hackeri ai serviciilor secrete ruse au accesat baza de date a Partidului Democrat, obtinand acces la intreaga baza de date referitoare la opozitie, inclusiv despre potentialul candidat republican la functia de presedinte al SUA, Donald Trump afirma surse citate de The Washington Post.

Potrivit expertilor si oficialilor din Partidul Democrat, citati de publicatia The Washington Post, hackerii au avut acces atat la emailuri, cat si la alte tipuri de conversatii online.

In ultimul an au fost accesate in mod neautorizat datele despre candidatii la presedintie Hillary Clinton si Donald Trump, insa nu exista indicii potrivit carora ar fi fost sustrase informatii despre donatorii Partidului Democrat, scrie mediafax.

Un purtator de cuvant al Ambasadei ruse a declarat ca nu stia nimic despre aceste intruziuni: "Exclud complet posibilitatea ca Guvernul sau organismele guvernamentale (din Rusia) sa fie implicate in acest incident", a declarat Dmitri Peskov, un purtator de cuvant al Kremlinului, citat de Reuters.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.