Care este tara care a ocupat primul loc in clasamentul celor mai bune state, atunci cand vine vorba despre servirea interesului cetatenilor sai.

Suedia este tara care a devansat alte 162 de tari in topul "Good Country Index", un clasament intocmit pe baza a 35 de indicatori distincti primiti inclusiv de la ONU si Banca Mondiala, anunta romania-actualitati.ro.

Acest stat a primit cel mai mare punctaj in privinta contributiilor pozitive la modul de viata (s-au inclus indicii precum egalitate, sanatate si prosperitate), scrie descopera.ro.

In schimb, Islanda a ocupat primele locuri in privinta contributiilor aduse la protectia climei planetare (emisii de dioxid de carbon reduse, producerea redusa a metrialelor plastice periculoase). Potrivit gandul.info, la polul opus, Marea Britanie nu a inregistrat cel mai bun scor in aceste domenii, ocupand locul 22 in calsament, dar a fost numita cea mai buna in domeniile stiintei si tehnologiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.