Ministerul rus de Externe a anuntat ca Moscova va lua masuri pentru a raspunde trimiterii unui distrugator american in Marea Neagra. Nu s-a precizat, insa, despre ce masuri este vorba, relateaza agentia de stiri RIA, citata de reuters.com.

"In mod evident, nu aprobam acest lucru si in mod negresit va duce la adoptarea unor masuri de raspuns," a declarat Andrei Kelin, un inalt oficial al Ministerului de Externe, referitor la distrugatorul american USS Porter.

De asemenea, acesta a declarat ca desfasurarea portavioanelor americane in Marea Mediterana a fost un spectacol de forta, care a adancit relatiile tensionate dintre Moscova si Rusia, generate de actiunile Rusiei in Ucraina si Siria.

"In ceea ce priveste situatia generala, desigur, exista o crestere certa a tensiunilor in relatiile noastre", a adaugat acesta, citat de RIA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.