Conform politiei irakiene, mai mult de 22 de persoane au fost ucise si alte 70 au fost ranite in doua atentate cu masini-capcana separate, joi, la Bagdad.

[Update]

Unul dintre atentate a vizat un centru comercial, celalalt, un punct militar de control, relataza reuters.com.

Atacurile au survenit pe fondul ofensivei fortelor irakiene din Falluja, care si-au concentrat eforturile in a alunga militantii gruparii teroriste Stat Islamic.

O masina plina cu explozibil a explodat intr-o zona comerciala din Bagdad Al-Jadeeda, un cartier situat in estul capitalei. Atentatul s-a soldat cu 15 morti si 50 de persoane ranite, potrivit unui reprezentant al politiei.

Al doilea atac a vizat un punct militar de control din Taji, la nord de Bagdada. In urma acestui atac sapte militari au fost ucisi, iar alte 20 de persoane au fost ranite, a adaugat aceeasi sursa.


Conform autoritatilor, cel putin opt oameni au murit si alti treizeci au fost raniti in urma unui atac cu masina-capcana in Irak, scrie Le Figaro online.

Explozia s-a produs intr-o zona comerciala din cartierul al Djadida din Bagdad, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.