Autoritatile israeliene au anuntat ca cel putin trei atacatori, imbracati in costumul traditional al sectei hasidice, au deschis focul miercuri seara in complexul comercial Sarona, din centrul capitalei Tel Aviv. Trei persoane au decedat, iar alte noua au fost ranite, dintre care cinci sunt in stare grava. Fortele de ordine au neutralizat doi atacatori, iar un al treilea a fugit de la locul tragediei, scriu The Jerusalem Post si Reuters.

Se pare ca atacatorii erau inarmati cu o pusca de asalt M16 si imbracati in costume traditionale ale sectei hasidice, atunci cand au deschis focul in fata centrului comercial Sarona. Victimele au fost transportate la spital, iar cinci persoane sunt in stare critica.

Atacul a avut loc in apropierea sediului Ministerului Apararii, iar autoritatile sustin ca atacatorii au vizat civili israelieni.

Zona complexului comercial Sarona este populara in randul turistilor, scrie News.ro.

Imaginile suprinse de camerele de supraveghere ii arata pe cei prezenti cum parasesc in fuga zona din fata restaurantelor, unde atacatorii au deschis focul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.