Un purtator de cuvant al Guvernului german sustine ca potrivit cancelerului Angela Merkel nu exista niciun motiv pentru care Uniunea Europeana ar trebui sa renunte la sanctiunile impuse Rusiei pe fondul anexarii peninsulei Crimeea, relateaza reuters.com.
Frank-Walter Steinmeier, ministrul german de Externe sustine ca anumite state membre UE sunt sceptice cu privire la extinderea acestor sanctiuni si inca nu i s-a adus la cunostinta daca cele 28 de natiuni ar dori sau nu sa le reinnoiasca, scrie mediafax.

"Pot doar sa va spun ca in prezent cancelarul german poarta discutii cu ministrul de Externe si ca amandoi au agreat ca acordul de pace de la Minsk trebuie sustinut in continuare. Cancelarul nu vede niciun motiv pentru care aceste sanctiuni sa fie ridicate", a indicat Christiane Wirtz, purtatorul de cuvant al Guvernului german, in cadrul unei conferinte de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.