O alerta de securitate a avut loc, luni, la sediul Presedintiei Statelor Unite, in centrul orasului Washington, din cauza unui obiect suspect.

Alerta de securitate, care intervine de Ziua Eroilor, a fost declansata dupa ce un individ a aruncat in partea de nord a curtii Casei Albe un obiect suspect, informeaza NBC News. "O persoana a fost retinuta", a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate americane citat de postul tv WTOP.

Junalistii care se aflau la sediul Presedintiei SUA au primit ordinul de a ramane in cladire pe durata alertei de securitate.

O echipa de pirotehnicieni a fost chemata pentru examinarea obiectului suspect, descris ca fiind un recipient care avea hartii in interior, scrie MEDIAFAX.

Nu este clar daca presedintele Barack Obama, membri ai familiei prezidentiale sau vicepresedintele Joseph Biden erau in Casa Alba in momentul incidentului de securitate.

Barack Obama a depus luni, cu ocazia Zilei Eroilor, coroane de flori la Cimitirul militar Arlington.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.