Cel putin sase persoane au murit, iar doua sunt disparute in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale in statele americane Texas si Kansas, au anuntat autoritatile locale, citate de Associated Press pe pagina electronica.
Recent, autoritatile din Texas au gasit doua cadavre de-a lungul cursurilor de apa umflate de ploile torentiale din ultima saptamana, aducand numarul persoanelor decedate din cauza inundatiilor din Texas la sase. Este neclar daca un cadavru gasit in Travis County, in apropierea Austin, este una dintre cele doua persoane disparute in Texas. Un baiat in varsta de 11 de ani, este inca disparut in zona centrala a statului Kansas, scrie MEDIAFAX.

Din cauza nivelului apelor in crestere in cazul mai multor rauri si parauri din zona Houston, oficialii din Harris County a recomandat unui numar de aproximativ 750 de familii din subdiviziunea Northwood Pines sa-si paraseasca in mod voluntar casele si apartamentele lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.