Ministerul pakistanez de Interne a anuntat, marti, ca, deocamdata, nu poate confirma moartea liderului talibanilor afgani, Ahtar Mansour, care, potrivit Statelor Unite, ar fi fost eliminat intr-un atac cu drona.

"Cadavrul este carbonizat si nu poate fi recunoscut", a declarat Chaudhry Nisar Ali Khan, ministrul pakistanez de Interne, citat de site-ul agentiei Reuters.

"Guvernul Pakistanului nu poate confirma moartea fara a avea o baza legala", a adaugat Khan, precizand ca vor fi efectuate teste de tip ADN.

Presedintele SUA, Barack Obama, a confirmat luni moartea mollahului Ahtar Mansur intr-un raid aerien american efectuat in Pakistan, relateaza MEDIAFAX.

Mollahul Ahtar Mansour, liderul talibanilor afgani, a fost eliminat de drone militare americane pentru ca reprezenta o "amenintare iminenta" pentru trupele internationale din Afganistan, a transmis Departamentul american al Apararii. "Stim ca liderul talibanilor era implicat in activitati care amenintau direct fortele americane si ale coalitiei", a declarat luni seara Jeff Davis, purtatorul de cuvant al Pentagonului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.