Cel putin doua persoane au murit si alte 11 au fost ranite dupa ce un barbat inarmat a deschis focul la un concert in orasul austriac Nenzing, inainte ca atacatorul sa se sinucida, potrivit politiei, informeaza Associated Press pe pagina electronica.

Potrivit informatiilor obtinute de televiziunea publica austriaca ORF, inainte de atac, barbatul a fost implicat intr-o disputa aprinsa cu o femeie, care se presupune ca era prietena atacatorului.

Duminica dimineata, barbatul inarmat a inceput sa traga, aparent la intamplare, in multimea stransa la un concert in aer liber organizat de un club local de motociclisti, omorand doi oameni si ranind alti 11, inainte de a se sinucide.

Presa locala, care citeaza echipajele de salvare, a anuntat ca o parte din raniti sunt in stare grava.

Insa, Susanne Dilp, purtatorul de cuvant al politiei, a declarat ca nu poate confirma aceste informatii, spunand doar ca starea ranitilor este "foarte diversa."

Aceasta a mai spus ca ancheta politiei este in curs de desfasurare pentru a stabili circumstantele in care s-a produs atacul, scrie MEDIAFAX.

Politia ancheteaza daca barbatul in varsta de 27 de ani avea permis de port-arma. Femeia cu care atacatorul a avut o disputa inainte de incident a scapat nevatamata.

Cei mai multi dintre raniti sunt din Austria, insa printre acestia se afla si o femeie in varsta de 49 de ani, din Elvetia si un barbat, in varsta de 44 de ani, din Liechtenstein.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.