Alex, in varsta de 26 de ani, suferea de anxietate si epuizare mentala. Nu dormise de cateva zile si se simtea fara speranta, dupa ce doctorii i-au intrerupt tratamentul medicamentos.

Totul s-a intamplat la 10 zile dupa ce nu a mai continuat tratamentul. Barbatul s-a repezit catre un suport pentru cutite si a vrut sa se injunghie. Din fericire, a fost salvat inainte sa-si provoace rani fatale. Dupa ce a fost stabilizat, acesta le-a transmis doctorilor faptul ca nu mai suporta deloc ,,aiurelile pastorului" si simtea ca este din ce in ce mai ingradit. Rugaciunile nu-l ajutau de niciun fel, chiar daca pastorii insistau pe faptul ca acesta poate fi tratat prin aceasta metoda.

Credinta grupului de interventie religioasa era ca Divinitatea va ajuta oamenii care au probleme si necesita ajutor, insa nu acesta a fost si cazul lui Alex, conform RAW.

In momentul de fata acesta si-a reinceput tratamentul si este sub supraveghere inregistrand progres!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.