Patru persoane au fost injunghiate intr-o gara din Munchen si doua femei in varsta au fost ranite la Ierusalim, in doua posibile atacuri islamiste.

Un barbat a atacat mai multi pasageri cu un cutit intr-o gara din orasul german Munchen, ranind grav patru persoane, a informat un post de radio bavarez, citat de Reuters online.

Unii martori au declarat ca barbatul striga "Allahu Akbar" (Allah este mare) in timpul atacului, potrivit postului public local Bayerischer Rundfunk.

Presa germana a anuntat ca politia l-a arestat pe barbat. Potrivit BBC News online, politia investigheaza daca atacul ar putea avea legaturi cu act islamist.

Politia israeliana sugereaza ca ar fi fost vorba de un atac terorist, informeaza publicatia Haaretz pe pagina electronica.

Medicii care au ajuns la locul incidentului au declarat ca cele doua erau constiente si prezentau rani de o gravitate medie si au fost transportate la spital.

Victimele au fost atacate de doi indivizi care purtau masti, acestia fiind urmariti de politie dupa ce au fugit de la locul faptei.

Politia a arestat doi suspecti si cauta alte persoane care ar putea sa fie implicate in acest caz, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.