Fostii presedinti americani George H.W. Bush si George W. Bush, membri ai Partidului Republican, au anuntat joi ca nu vor sustine candidatura lui Donald Trump in scrutinul prezidential.

"Presedintele George W. Bush nu are niciun plan sa participe sau sa comenteze campania electorala", a declarat purtatorul de cuvant al celui de-al 43-lea presedinte al Statelor Unite, informeaza ABC News, potrivit MEDIAFAX.

"La varsta de 91 de ani, presedintele George H.W. Bush este retras din politica. A facut cateva lucruri pentru a-l ajuta pe Jeb, dar acelea erau exceptiile care confirmau regula", a afirmat reprezentatul familiei.

Donald Trump va fi, cel mai probabil, candidatul Partidului Republican pentru functia de presedinte al Statelor Unite. Insa candidatura sa risca sa divizeze puternic formatiunea conservatoare, existand riscul ca multi simpatizanti republicani sa nu voteze cu el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.