Femeia acuza compania de frauda si neglijenta si cere 5.000.000 de dolari pentru daune.

Stacy Pincus din statul american Illinois da in judecata Starbucks pentru 5.000.000 de dolari, acuzand compania de frauda si neglijenta pentru ca i s-a pus prea multa gheata in pahar.

Aceasta reclama faptul ca toti clientii sunt pacaliti de companie, intrucat atunci cand se comanda si platesc un ,,Venti" de 700 de ml primesc doar 400 ml de continut, restul de mililitri fiind acoperiti de gheata turnata in pahar.

Riscul este destul de mare pentru Starbucks, intrucat femeia castiga deja aliati, iar procesul s-ar putea transforma intr-o actiune clasata, relateaza HuffPost.

Un reprezentant Starbucks a spus ca procesul este o absurditate, insa nicio pozitie oficiala nu a fost pana in acest moment lansata de catre companie.

Chiar daca totul pare o nebunie, va reamintim ca un barbat a castigat in SUA un proces impotriva RedBull pe motivul ca acestia au mintit in reclamele lor, iar bautura nu i-a ,,oferit aripi" acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.