O nava de marfa italiana a salvat 26 de imigranti aflati intr-o barca gonflabila care era pe punctul de a se scufunda in largul coastelor Libiei, au informat garzile de coasta italiene.

Garzile de coasta au adaugat ca au primit un apel efectuat de pe un telefon prin satelit, care le-a permis sa localizeze ambarcatiunea.

O nava de marfa italiana si-a schimbat directia si a salvat cele 26 de persoane care se mai aflau la bordul ambarcatiunii penumatice pe jumatate dezumflata, aflata in largul coastelor Libiei.

Echipajul navei a cautat apoi alte persoane care putea fi disparute, inainte de a se indrepta spre nord, unde nave ale coastelor italiene i-au preluat pe imigranti si i-a transportat pe insula Lampedusa.

O barca pneumatica precum cea din care au fost salvati cei 26 de imigranti are o capacitate de aproximativ o suta de persoane, iar autoritatile se tem ca mai multe zeci de oameni ar putea fi disparuti, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.