Ministrul de Externe rus, Sergey Lavrov, si-a insultat omologii mongolieni, dupa ce a venit in blugi la primirea oficiala cu onoruri militare de pe aeroport.

Aparitia ministrului de externe rus in blugi la primirea oficiala pe aeroportul Genghis Khan a starnit controverse uriase in Mongolia, deoarece a fost perceputa ca o lipsa totala de respect fata de omologii sai.

Un politician renumit din Mongolia, B. Tsogtgerel a spus ca ,,purtarea hainelor la o receptie oficiala pe care cineva le utilizeaza atunci cand e acasa si repara tevi sau duce gunoiul e un gest extrem de urat, o dovada de lipsa crasa de respect, o insulta."

Mongolienii inca traiesc in trecut si pretuiesc amintirea lui Genghis Khan, aparitia in haine casual a lui Lavrov fiind o problema uriasa pentru cetateni si oficiali care nu isi pot imagina o astfel de tinuta, mai ales in fata armatei care intruchipeaza amintirea colectiva a razboinicilor lui Genghis Khan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.