Reteaua terorista Stat Islamic le-a cerut simpatizantilor din Statele Unite sa asasineze un membru al Congresului si un consilier al fostului secretar de Stat Hillary Clinton, favorita sa devina candidatul Partidului Democrat la presedintia SUA.

Un mesaj de amenintare postat pe site-ul revistei Dabiq, apartinand retelei teroriste Stat Islamic, face referire la Huma Abedin, consilier al lui Hillary Clinton, si la politicianul democrat Keith Ellison, membru al Camerei Reprezentantilor, relateaza MEDIAFAX.

"Huma Abedin si Keith Ellison sunt cruciati si apostati implicati in activitati politice pentru consolidarea legilor necredinciosilor", precizeaza reteaua terorista sunnita activa in principal in Irak si Siria.

"Abu Bakr al-Baghdadi, liderul Stat Islamic, ne spune ca cei care sunt capturati inainte de a regreta faptele lor trebuie sa primeasca pedeapsa fatala", subliniaza organizatia terorista, indemnand simpatizantii sa ii atace pe cei doi politicieni americani.

Organizatia terorista Stat Islamic si reteaua Al-Qaida au amenintat in multe randuri ca vor asasina politicieni americani, inclusiv pe presedintele Barack Obama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.