Cinci persoane au murit si cel putin opt au fost ranite marti in sudul Yemenului, dupa ce un kamikaze s-a detonat in apropiere de un complex sportiv din orasul Aden, informeaza martori, citati de Le Figaro.

"Un kamikaze s-a detonat in mijlocul unui grup de tineri soldati care se indreptau catre baza militara din Aden, atacul soldandu-se cu moartea a cinci recruti si ranirea altora", potrivit acestei surse. "Acest kamikaze, care apartine retelei Al-Qaida, a mers pe jos spre recruti inainte de a-si activa centura exploziva", a precizat aceasta.

Atacul a vizat aparent un grup de tineri care erau pe punctul de a se inrola in armata guvernamentala, au mai spus martorii.

Un armistitiu a intrat in vigoare duminica seara in Yemen, intre rebelii siiti Houthi si fortele fidele presedintelui Abd-Rabbou Mansour Hadi, recunoscut de comunitatea internationala si sustinut de coalitia tarilor arabe condusa de Arabia Saudita, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.