Keith Hefner, directorul executiv al Playboy si fratele lui Hugh Hefner, a decedat la varsta de 87 de ani, acesta stingandu-se din viata in Beverly Hills, California.

Ultima aparitie publica a lui Keith a fost marti pe Snapchat alaturi de sotia sa, modelul indonezian de bikini si DJ-ul Caya Ukkas. Cei doi s-au tras in niste poze amuzante, dar fratele lui Hugh Hefner arata vizibil macinat de boala.
La aflarea vestii triste, Kendra Wilkinson, vedeta in emisiunea de reality show "Girls Next Door", a postat pe Twitter un scurt text in care scria ca Keith Hefner era 'un tip nemaipomenit' si ca ii va fi dor de el, scrie Daily Mail.

Cauza mortii nu a fost facuta public inca, dar Keith se lupta de mai mult timp cu cancerul. Keith aparea des in emisiunea din SUA a fratelui sau, Hugh Hefner, "Girls Next Door" si a primit si roluri mai mici in cateva seriale si filme, inclusiv in "Get Smart", "Evil Town" si "Fever Pitch".

Intre timp, Hugh Hefner isi va sarbatori implinirea varstei de 90 de ani.

Vestea decesului lui Keith vine la cateva luni dupa ce conacul Playboy a fost scos la vanzare pe piata cu suma de 200 de milioane de dolari. Potrivit TMZ, vanzarea conacului cu cele 29 de camere din Holmby Hills prevede ca editorul Playboy sa ramana acolo pana la moartea sa.

In prezent, conacul este detinut de compania lui Hugh Hefner, Playboy Enterprises, care detine revista Playboy si toate licentele aferente acesteia. Playboy Enterprises i-a inchiriat lui Hugh Hefner aceasta proprietate, in care compania citata organizeaza, uneori, si evenimente corporate.

Dupa ce vanzarile Playboy au scazut, compania a reconstruit revista optand pentru gestul controversat de a scoate nuditatea de pe prima pagina, sectiunile de caricaturi si de bancuri.

Revista Playboy a intrat intr-o competitie acerba cu mediul online, odata ce internetul a ajuns sa dicteze statisticile in materie de fani ai publicatiilor cu continut pornografic. La inceputul acestui an, compania veche de 63 de ani a publicat prima editie fara fotografii erotice. Numarul a avut un succes surprinzator, a atras agentiile de publicitate si a incitat interesul pieteI, informeaza MEDIAFAX.

Citeste si:
Bolile oamenilor pe care le poate face și câinele tău
Bolile oamenilor pe care le...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.