Unele zboruri catre Aeroportul Gatwick de la Londra au fost redirectionate din cauza unor rafale puternice de vant care afectau mare parte din teritoriul Marii Britanii.
Patru zboruri nu au putut sa aterizeze luni dimineata din cauza rafalelor ale furtunii Katie. Met Office a anuntat ca rafale de vant de pana la 140 de kilometri pe ora se inregistrau pe Insula Wight (sud) si de pana la 124 de kilometri pe ora pe coasta de vest, relateaza AP online, citat de MEDIAFAX.

O serie de poduri rutiere au fost inchise, ca masura de precautie. Alerte de vant au fost emise la Londra si in unele regiuni din sud-estul Angliei. Ploua puternic in nordul Angliei si in Tara Galilor. De asemenea, in regiunea Bretagne, in vestul Frantei, aproximativ 35.000 de clienti au ramas fara curent electric din cauza furtunii, a declarat pentru postul iTeleBernard Laurans, un reprezentant al retelei electrice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.