Ministerul Afacerilor Externe condamna cu "fermitate" atacul terorist din Pakistan, soldat cu numeroase victime nevinovate si care a afectat semnificativ populatia crestina din orasul Lahore.
"Autoritatile romane exprima sincere condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, majoritatea femei si copii si exprima speranta refacerii rapide a celor raniti. Ministerul Afacerilor Externe reafirma angajamentul ferm al Romaniei in lupta impotriva terorismului si reitereaza necesitatea intensificarii eforturilor internationale in combaterea tuturor formelor sale", se arata, luni, intr-un comunicat de presa emis de MAE si citat de MEDIAFAX.

Cel putin 52 de persoane au murit si peste 150 au fost ranite intr-un posibil atac sinucigas comis, duminica, intr-un parc din orasul Lahore, estul Pakistanului, in duminica Pastelui, iar cele mai multe dintre victime sunt femei si copii, informeaza Reuters, citand reprezentanti ai serviciilor de interventie si oficiali din guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.