Barack Obama si sotia sa au dansat tango cu parteneri diferiti la un dineu gazduit de presedintele Argentinei Mauricio Macri, desfasurat miercuri, la Centrul Cultural Kirchner, cu ocazia vizitei de doua zile a presedintelui Statelor Unite la Buenos Aires.

Fotografiile cu presedintele Statelor Unite dansand tango au starnit rumoare in presa internationala. La finalul dineului de stat organizat la Buenos Aires de presedintele Argentinei, Barack si Michelle Obama s-au "dezlantuit" in ritmul celui mai pasional dans. Inainte de a se afisa pe ringul de dans, cuplul prezidential a sorbit din priviri un barbat si o femeie alunecand si rotindu-se abrupt cu precizia gratioasa si voluptatea tipice tangoului, transmite Reuters, citata de MEDIAFAX.

Presedintele a vrut sa incerce pasii frenetici de tango, care emana erotism si creeaza o atmosfera prielnica seductiei. A dansat cu o tanara femeie, iar apoi Michelle Obama a executat la randul ei miscarile de tango in pereche cu un dansator. Desi dupa un prim dans, Obama ar fi vrut sa se lase pagubas, dansatoarea si-a strecurat mana intr-a liderului politic si l-a ademenit pentru alte cateva figuri de tango.

Stop-cadrul captat de fotografi pe finalul tangoului cu dansatoarea argentiniana il infatiseaza pe presedinte sustinand piciorul dansatoarei ridicat si indoit, intr-o atitudine patimasa specifica gesturilor si mimicii necuviincioase ale tangoului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.