Patru din tinerii raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati la Spitalul Militar 'Regina Astrid", sunt externati marti, pentru a face loc ranitilor din atentatele din capitala belgiana, acestia urmand sa fie adusi in Romania.

Raluca Chitiga, Ciocaneli Silviu Mihail, Oana Rotariu si Marius Fratoaica, sunt externati marti din Spitalul Militar 'Regina Astrid". O ruda a unuia dintre cei internati, a declarat pentru MEDIAFAX, ca mai multe ambulante stationeaza in fata spitalului, pregatite sa ia pacientii si sa-i transporte la un hotel.

Tinerii vor fi adusi in Romania in zilele care urmeaza. Cei patru tineri faceau recuperare in spitalul belgian, fiind adusi aici de la alte spitale din Europa. "Este perfect normal ce au facut medicii de acolo, este o siutatie de asa natura in care trebuiau sa faca acest lucru. Atata timp cat pacientii din Romania nu aveau viata pusa in pericol si se aflau pentru recuperare acolo, este firesc sa se intample asa" a declarat Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne pentru aceeasi sursa.

In Spitalul Militar 'Regina Astrid" raman internati Bogdan Molesag si Pavlos Popovici.

In zece minute aveam toate bagajele facute

Marius Fratoaica, unul din tinerii raniti in clubul Colectiv si externat marti din Spitalul Militar din Bruxelles a spus "ca in zece minute au avut bagajele pregatite" iar la scurt timp au aparut si primii raniti in urma atentatelor din capitala belgiana. "Ne-au anuntat la ora 9 ca urmeaza sa fim externati, era o mare agitatie iar in 10 minute aveam toate bagajele stranse", a declarat acesta pentru MEDIAFAX.

Marius Fratoaica a povestit ca au fost mutati "provizoriu intr-o sala" iar dupa 30 de minute, la Spitalul Militar "Regina Astrid" din Bruxelles au aparut primii raniti in urma atentatelor.

Tanarul a povestit ca cei care au fost externati, marti, au fost transportati cu ambulantele la un hotel iar acum vor ramane "in regim ambulatoriu pentru recuperare". "Suntem bine, eram la recuperare, acum suntem in regim ambulatoriu si o sa mergem cateva ore pe zi pentru kinetoterapie la Spitalul Militar" a mai spus Marius.

Citeste si:
Tragedie în Italia. Un autobuz a căzut 15 metri în gol şi a luat foc
Tragedie în Italia. Un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.