Traficul feroviar si rutier dintre Franta si Belgia este intrerupt in totalitate, pe fondul atentatelor din Bruxelles de marti care au vizat aeroportul Zaventem si trei statii de metrou, fiind vorba de o decizie a guvernului belgian, scrie Liberation, citand un responsabil al companiei Thalys.

Cursele operate de compania feroviara Thalys dintre Franta si Belgia au fost suspendate in totalitate, a precizat un responsabil al companiei, citat de Liberation. Traficul a fost intrerupt in ambele sensuri. Potrivit ultimul bilant al atentatelor de la Bruxelles de marti, cel putin 21 de persoane au murit, informeaza MEDIAFAX.

Parchetul belgian confirmase un bilant anterior de 13 morti si 35 de raniti in cazul atentatelor. Doua explozii s-au produs pe aeroportul din Zaventem marti dimineata, fiind cauzate de un atentat sinucigas, confirmat de parchetul belgian.

La scurt timp, trei statii de metrou (Maelbeek, Schuman si Kunst/Wet) au fost vizate de explozii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.