O romanca in varsta de 27 de ani si-a aruncat pruncul nou-nascut la gunoi, intr-o localitate din Italia, dupa care s-a intors si l-a salvat cu doar cateva momente inainte ca gunoierii sa ridice containerul.

Romanca este o ingrijitoare si locuieste in casa unui italian batran la Val d'Orcia, in apropiere de Siena, in Toscana, potrivit Il Fatto Quotidiano. Ea a nascut duminica dimineata in secret, dupa care s-a furisat din casa si a aruncat copilul intr-un container de gunoi, din cauza unei puternice depresii postnatale, sustine ea. Tanara a declarat ca se afla intr-o situatie financiara dificila, in contextul in care-si sustine sotul si doi copii in Romania. Femeia s-a intors, dupa doua ore, sa-si ia fiica de la gunoi, care se invinetise de frig, relateaza site-ul TheLocal.it in editia de luni, citat de MEDIAFAX.

Dupa aceea ea a dus nou-nascutul la politie, unde a declarat ca a "gasit" pruncul intr-o cutie, intr-un container de gunoi. Insa dupa mai multe ore de interogatoriu, tanara a recunoscut ca este mama fetei. Romanca a fost acuzata de depunerea unei sesizari false si de tentativa de omor.

Pruncul a fost condus la un spital din Siena, unde a primit ingrijiri pentru hipotermie. "Este un miracol", a declarat pentru Il Fatto Quotidiano Pierluigi Tosi, directorul asociatiei spitalului din Siena. "Gunoierii urmau sa soseasca. Daca ar fi sosit, nu am mai fi putut face nimic", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.