Mitingurile magnatului in domeniul imobiliar au fost marcate, recent, de o serie de incidente.

Demonstranti au blocat o autostrada, in Arizona, catre un miting de campanie in apropiere de Phoenix al lui Donald Trump sambata, iar protestatari s-au adunat in fata Trump Tower, la Manhattan, impotriva favoritului la investitura republicana.

Miliardarul newyorkez a sustinut un discurs in fata sustinatorilor la Fountain Hills. Aproximativ 50 de protestatari au provocat blocaje in trafic, agitand postere cu sloganul "Dump Trump". Un miting la Chicago, in urma cu o saptamana, a fost anulat in urma unor proteste, scrie MEDIAFAX.

Sute de demonstranti s-au adunat la Universitatea din Illinois, iar ciocniri au izbucnit intre sustinatori si protestatari in aula in care Trump urma sa sustina un discurs. In ultimul incident, protestatari au marsaluit pe autostrada catre Fountain Hills. Politia a arestat mai multe persoane, dupa care demonstrantii s-au dispersat.Unii, depasiti numeric de sustinatorii lui Trump, au reusit sa ajunga in apropiere de locul mitingului de la Fountain Park.

Intr-un discurs pe care l-a sustinut ulterior la Tucson, Trump i-a catalogat "scandalosi" pe protestatari si i-a acuzat ca o "reprezinta pe (favorita in cursa democrata) Hillary Clinton".

"Au arestat trei persoane, iar toata lumea a plecat... Au plecat!", a declarat Trump in aclamatiile publicului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.