Liderul de la Kremlin pastreaza o atitudine de forta asupra situatiei din Siria si spune ca relatia cu SUA a fost una ,,pozitiva si constructiva".

In timp ce Rusia continua retragerea fortelor armate din Siria, acestea ar putea fi oricand trimise inapoi in mai putin de doua ore, daca este nevoie. Pe langa asta, liderul de la Kremlin a aratat ca bazele ruse din Siria sunt foarte bine protejate.

In momentul declaratiei Putin prezenta rezultatele misiunii ruse din Siria. Acesta a spus ca a creat conditiile pentru inceperea unui proces de cladire a pacii. Un alt punct subliniat de liderul rus a fost reprezentat de relatia pozitiva si constructiva cu Statele Unite ale Americii. Acesta a mai declarat ca isi doreste incetarea conflictului armat si gasirea unei solutii politice pentru a scapa de conflict. ,,Voi, soldatii rusi, ati facut acest lucru posibil!", a conchis Putin.

Liderul rus a mai declarat ca impreuna cu armata siriana, fortele teroriste pot fi oprite, iar teritoriile controlate de extremisti pot fi recuperate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.