O bomba a cauzat o explozie care a ucis un barbat ce conducea marti dimineata in capitala germana, afirma politia germana.

Explozia a avut loc marti dimneata, in jurul orei locale 8.00 (9.00, ora Romaniei), in cartierul Charlottenburg (vest), a declarat pentru The Associated Press Carsten Mueller, adjunctul purtatorului de cuvant al Politiei din Berlin.

"Anchetatorii lucreaza in baza impotezei potrivit careia se afla un dispozitiv exploziv" in interior sau pe vehicul, care a provocat explozia, a declarat Mueller., pentru AP, citata de MEDIAFAX.

Ei incercau sa stabileasca identitatea barbatului si nu puteau oferi imediat informatii despre vehicul, a adaugat purtatorul de cuvant. Intr-o fotografie postata de catre Politia din Berlin pe Twitter se poate vedea un autoturism break argintiu, marca Volkswagen Passat, avariat pe o strada, cu geamurile spulberate de suflul exploziei si tamponat in partea din fata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.