Paul Holmes, un politician liberal-democrat britanic, a indemnat cetatenii sa voteze in favoarea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, argumentand ca in tara au venit "hoti si violatori romani", precum si "jihadisti".

Paul Holmes, liderul filialei Partidului Liberal-Democrat din comitatul Cornish (regiunea britanica Anglia), a declarat ca familiile britanice sunt fortate sa isi paraseasca tara din cauza "jihadistilor si a hotilor si violatorilor romani". "Marea Britanie are nevoie de imigranti calificati. Nu avem nevoie de interlopi si violatori, nu avem nevoie de cersetori agresivi si, categoric, nu avem nevoie de jihadisti", a spus Paul Holmes, citat de cotidianul Cornish Guardian si preluat de MEDIAFAX.

Paul Holmes este initiatorul unui grup electoral - "Cornish Liberals Out" - care pledeaza pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Marea Britanie va organiza in iunie un referendum pe tema apartenentei la Uniunea Europeana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.