Trei persoane au murit si alte 14 au fost ranite, dupa ce un angajat al unei fabrici din statul american Kansas a deschis focul asupra colegilor sai, fiind impuscat mortal de politisti.

Paisprezece persoane au fost ranite in seria de focuri din fabrica Excel Industries, din orasul Hesston, statul Kansas, de joi seara. Zece dintre acestea se afla in stare critica. Atacatorul Cedric Ford, in varsta de 38 de ani, potrivit unor surse citate de ABC News, a fost impuscat mortal de un politist in schimburi de focuri cu fortele de ordine, aducand bilantul total la patru morti, informeaza MEDIAFAX.

Atacul nu ar fi fost comis din motive teroriste, a explicat T. Walton, seful departamentului de politie din comitatul Harvey de care apartine orasul Hesston. Martin Espinoza, unul dintre colegii atacatorului, a povestit cum acesta, care era, de regula, o persoana foarte calma si temperata, a incercat sa-l impuste, dar arma nu mai avea gloante. Espinoza a fugit, dar atacatorul a mai scos o doua arma.

Barbatul a fost impuscat mortal de un politist, care a fost ranit la randul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.