Cel putin 14 persoane au murit si alte 11 au fost ranite, dupa ce un atacator sinucigas s-a detonat in apropiere de o clinica medicala din nord-estul tarii, in apropiere de capitala afgana Kabul, atac revendicat de talibani, transmite agentia de presa Reuters.

Atacul de luni de la o clinica medicala din provincia Parwan, situata la nord de Kabul, a fost comis de un barbat care se afla pe o motocicleta, dupa ce s-a detonat, scrie MEDIAFAX.

Talibanii au revendicat atacul, care viza o sectie locala de politie, declarand ca victimele in randul locuitorilor s-au produs din cauza ca politia a deschis focul asupra atacatorului.

Potrivit unui purtator de cuvant al prefecturii Parwan, Wahid Sediqqi, 14 persoane, printre care sase politisti si opt civili, au murit si alte 11 au fost ranite in atacul asupra clinicii medicale.

Reprezentanti din Afganistan, China, Pakistan si SUA se intalnesc, marti, in capitala afgana Kabul pentru o noua serie de negocieri in vederea stabilirii un acord de pace cu talibanii. Oficialii din cele patru state au agreat in ianuarie sa reia negocierile cu talibanii la finalul lunii februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.