Landul Bavaria, din sudul Germaniei, a fost scena unuia dintre cele mai sangeroase accidente feroviare din istoria recenta.

[Update]

Politia germana a confirmat decesul a 9 pasageri aflati in trenurile care s-au ciocnit marti dimineata in sudul Germaniei. Numarul ranitilor depaseste 150 de persoane, informeaza Digi 24.



Trenurile intrate in coliziune in Germania erau ale unui grup francez

Grupul francez de transport public Transdev, de care apartine compania Meridian, ale carei doua trenuri au intrat in coliziune frontala marti dimineata in Germania provocand moartea a cel putin opt persoane, a anuntat ca reprezentantii sai sunt in "stare de soc", relateaza Le Figaro online.

Compania a anuntat totodata ca directorul sau general s-a deplasat la fata locului. "Directorii si ansamblul de colaboratori ai Transdev sunt extrem de socati de acest accident de o gravitate exceptionala. Jean-Marc Janaillac, presedintele-director general al Transdev, s-a deplasat imediat la fata locului", a informat grupul intr-un comunicat.



[Update]

Potrivit cotodianului Suddeutsche Zeitung, in acest accident feroviar 4 persoane au murit si 150 sunt ranite. Acestia citeaza surse ale politiei locale. Aproximativ 100 de vehicule de prim ajutor, ambulante, elicoptere, echipaje de descarcerare sunt in acest moment la fata locului.



Doua si-au pierdut viata si peste 100 sunt ranite dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in apropiere de orasul Bad Aibling din Bavaria, Germania. Doua trenuri de pasageri Meridian, dintre care unul a deraiat din pricina coliziunii, au fost implicate intr-unul dintre cele mai grave accidente feroviare petrecute din Germania. Politia raporteaza multiple victime, dintre care si cateva persoane decedate.

Jurgen Thalmeier, un politist local a declarat pentru Rosenheim24, citat de Russia Today, ca "mai multe persoane au decedat". Rapoartele preliminarii ne dezvaluie si o cifra de aproape 100 de persoane care sunt ranite, unele dintre ele foarte grav. Incidentul a avut loc putin peste ora locala 07.00 (08.00 - ora Romaniei).

Citeste si:
Prețul Daciei Spring, redus cu 10.000 de euro în Germania. Pornește...
Prețul Daciei Spring, redus...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.