Cel putin trei persoane au murit si alte 14 au fost ranite, luni, dupa ce un kamikaze a atacat un autobuz al armatei afgane, in nordul Afganistanului, atac revendicat de talibani, informeaza agentia de presa Reuters.

Atacul a avut loc in orasul Mazar-i-Sharif, din provincia Balch, potrivit Ministrului Apararii din Afganistan, scrie MEDIAFAX.

Ministerul a anuntat ranirea a opt persoane, dar un purtator de cuvant al guvernatorului provinciei Balch, Munir Ahmad Farhad, a declarat ca este vorba despre 14 raniti, printre care se afla si trei femei.

Atacatorul purta o vesta exploziva pe care si-a detonat-o in apropierea autobuzului, toate victimele fiind membri ai armatei afgane, a precizat Farhad.

Talibanii au revendicat atacul printr-un mesaj postat online, in care este identificat atacatorul - un locuitor din provincia Wardak, in apropiere de care se afla capitala Kabul (vestul tarii).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.