Politia din Koln a inregistrat 22 de cazuri de agresiune sexuala in prima noapte de carnaval din orasul german, iar 190 de persoane au fost retinute, informeaza BBC News online.

Nivelul de securitate din Koln a fost ridicat pe fondul valului de agresiuni si jafuri comise in Ajunul Anului Nou care au vizat peste 100 de femei.

Potrivit politiei, numarul de cazuri de agresiune sexuala inregistrate in noaptea de joi spre vineri, in prima noapte de carnaval, este mai mare decat cel de anul trecut.

Un barbat se afla in custodia autoritatilor germane fiind suspect intr-un caz de viol, victima fiind atacata si violata in timp ce se indrepta spre casa, scrie MEDIAFAX.

Peste 2.500 de politisti au fost trimisi pe strazi sa asigure ordinea publica pe durata carnavalului, la care sunt asteptati peste 1,5 milioane de vizitatori.

Printre masurile de securitate suplimentare se afla si utilizarea unor mini-camerele de supraveghere atasate de corpurile politistilor cu care pot fi suprinsi suspectii in timpul incidentelor, inregistrari video in baza carora ar putea fi judecati de autoritatile germane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.