Steaua magnatului american Donald Trump situata pe Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) din Hollywood a fost vandalizata, pe ea fiind inscriptionata o svastica, in contextul actiunilor de contestare a candidaturii la functia de presedinte al Statelor Unite, informeaza Huffington Post.

O imagine difuzata de forumul online de stiri Reddit arata steaua lui Donald Trump avand pe ea o svastica, simbol asociat fostului regim nazist din Germania si miscarilor neonaziste.

Inscriptia, facuta cu vopsea, a fost intre timp eliminata.

Magnatul Donald Trump a primit o stea pe Aleea Celebritatilor de la Hollywood in 2007, in semn de apreciere pentru producerea si prezentarea emisiunii de televiziune "The Apprentice", difuzata de postul NBC.

"Nu am mai vazut o asemenea ura indreptata impotriva unui star pana acum, nici macar impotriva lui Bill Cosby", a declarat un actor amator de pe celebrul bulevard hollywoodian, citat de publicatia The Wrap.

Donald Trump, favorit pentru a fi desemnat candidatul Partidului Republican pentru functia de presedinte al SUA, este contestat dupa o serie de afirmatii controversate, unele catalogate drept rasiste, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.