Liceele pariziene Condorcet, Henri IV si Louis Le Grand au fost evacuate luni dimineata, in urma unor amenintari, a anuntat Academia din Paris intr-un comunicat, citat de site-ul cotidianului Le Figaro.
Cinci licee din Paris au fost evacuate, joia trecuta, din cauza unor amenintari telefonice, la doua zile dupa ce sase institutii scolare au fost vizate de o alerta cu bomba. "Elevii din liceele Charlemagne, Condorcet, Helene Boucher, Louis Le Grand si Victor Hugo au fost dusi la adapost, potrivit fortelor de ordine din fiecare unitate. Politistii au securizat institutiile", a informat atunci, Academia din Paris.

"Este vorba despre amenintari telefonice si nu de alerte cu bomba", a mai precizat aceeasi sursa.

Marti, liceele Condorcet, Charlemagne, Louis le Grand au mai fost vizate de amenintari, alaturi de alte trei institutii scolare - Fenelon, Montaigne si Henri-IV -, fiind evacuate din cauza unor apeluri anomine care indicau existenta unor explozibili in incinta lor. Alerta cu bomba a fost ridicata in aceeasi zi, in cursul dupa-amiezii, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.