Politia turca a confiscat, vineri, peste 2.500 de veste de salvare contrafacute care urmau sa fie vandute imigrantilor ce se aventureaza sa traverseze Marea Egee pentru a ajunge in Uniunea Europeana, informeaza presa turca, citata de site-ul cotidianului Le Figaro.
Autoritatile au efectuat vineri perchezitii in 120 de magazine si fabrici situate in opt orase din sudul si vestul Turciei, inclusiv in Istanbul.

In cursul descinderilor, au fost confiscate peste 2.500 de veste de salvare contrafacute care urmau sa fie vandute imigrantilor ce intentioneaza sa se indrepte spre Grecia la bordul unor ambarcatiuni, pe Marea Egee. Toate vestele de salvare confiscate au fost distruse, potrivit agentiei Anatolia. La inceputul lunii ianuarie, politia turca a confiscat alte 1.200 de veste de salvare contrafacute, produse intr-un atelier clandestin din orasul Izmir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.