Politia din Marsilia a arestat trei persoane, a confiscat 66 de kilograme de canabis si o mie de cartuse pentru arme de foc in cadrul anihilarii unei retele de trafic de droguri "foarte bine structurata", relateaza publicatia Le Figaro in editia online.

"Ancheta condusa de brigada de stupefiante a serviciilor de siguranta departamentala de la Bouches-du-Rhône a implicat multa supraveghere fizica intr-o zona unde, ca si in altele, configuratia este indeosebi complicata pentru politisti", a declarat comisarul Emmanuel Kiehl, seful serviciilor de siguranta departamentala.

Politia a confiscat 66 de kilograme de canabis, 67.000 euro si munitie, scrie MEDIAFAX.

Potrivit lui Emmanuel Kiehl, mai multe pungi cu canabis, precum si "meniuri" care prezentau clientilor produsele demonstreaza faptul ca reteaua era "foarte bine structurata", realizand aproximativ 500 de vanzari pe zi in zona Campagne Lévêque din Marsilia.

Confiscarile au avut loc la doua "asistente", doua mame celibatare "fragile din punct de vedere social", a precizat o sursa din cadrul politiei.

Cinci barbati au fost raniti in noaptea de joi spre vineri, intr-un schimb de focuri la o bacanie din Marsilia, au declarat surse din politiei. Dintre cei cinci barbati raniti, doi sunt cunoscuti de politie pentru trafic de stupefiante, unul pentru omucidere si al patrulea pentru infractiuni de drept comun. Politia judiciara a lansat o ancheta in acest caz, iar potrivit primelor indicii, ar fi vorba despre o reglare de conturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.