Ion Paduraru a decis sa se retraga din postul de premier al Republicii Moldova, la doar o zi dupa ce a fost desemnat de presedintele Nicolae Timofti, informeaza Unimedia.
"In dimineata acestei zile sefului statului i-a fost inaintata o declaratie semnata de 55 de deputati. Nu cred ca ar fi corect sa existe o confruntare intre mine si majoritatea parlamentara. La ora actuala eu nu mai am statutul de prim-ministru desemnat", a declarat Paduraru, scrie MEDIAFAX.

"Candidatura propusa de majoritatea parlamentara este una de compromis si presedintele tarii urmeaza sa ia o decizie in acest sens. In situatia in care exista o majoritate declarata, nu a mai avut rost sa initiez negocierile cu grupurile parlamentare. Este o situatie clara de confuzie. Nu are sens sa propun liste de candidati si sa elaborez programe", a adaugat Paduraru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.