Gisela Mota, primar al orasului Temixco, din centrul Mexicului, a fost impuscata mortal, in a doua zi de mandat, dupa ce a fost atacata de patru barbati inarmati, informeaza BBC News online.

Atacul a avut loc in orasul natal al lui Mota, Temixco, situat la 85 de kilometri sud de capitala Ciudad de Mexico, la cateva ore dupa ce isi incepuse mandatul vineri, a precizat politia mexicana.

Femeia a fost atacata de patru barbati inarmati. Doi dintre acestia au fost impuscati mortal de politisti si ceilalti doi au fost arestati, scrie MEDIAFAX.

Motivul atacului nu este stabilit inca, dar mai multi primari mexicani au fost ucisi anul trecut de presupusi traficanti de droguri.

Apartinand unei formatiuni politice de centru-stanga, Gisela Mota, in varsta de 30 de ani, promisese sa scada rata infractionalitatii din Temixco, un oras industrial afectat de problemele cauzate de traficul de droguri si crima organizata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.