Compania aeriana nationala Turkish Airlines a anulat, miercuri, 142 de zboruri catre si din Istanbul si a avertizat asupra unor restrictii in traficul aerian in zilele urmatoare din cauza viscolului, informeaza site-ul agentiei de presa Reuters.

Multe dintre cursele anulate sunt zboruri interne, dar si rute precum Hamburg, Munchen, Milano si Teheran au fost incluse pe lista zborurilor anulate.

"Ninsoarea care a fost estimata in Istanbul in data de 30 decembrie urmeaza sa se inrautateasca pe 31 decembrie", se precizeaza pe site-ul companiei. "Din acest motiv, unele zboruri de pe aeroporturile Ataturk si Sabiha Gokcen din Istanbul sunt anulate si este foarte probabil sa mai apara si alte probleme legate de conditiile meteorologice in zilele urmatoare", se anunta in acelasi comunicat al companiei.

Avertizari de viscol au fost emise si pentru oras, localnicii fiind sfatuiti sa nu iasa afara decat daca este necesar, potrivit publicatiei Hurriyet Daily News.

Caderile de zapada sunt asteptate de miercuri si vor continua pana pe 2 ianuarie. Peste 1.000 de masini de curatare si alte echipamente de dezapezire sunt pregatite sa intervina pentru a nu exista drumuri blocate, au anuntat autoritatile turce, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.