Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a fost spitalizat la Moscova dupa ce s-a impuscat in picior intr-un poligon de tir, anunta surse citate de presa rusa, informeaza cotidianul britanic The Independent.

Potrivit unei surse, Rogozin "s-a impuscat accidental in picior" in timp ce se antrena intr-un poligon de tir. Nu este clar cand a avut loc incidentul. Din cauza situatiei, vicepremierul Dmitri Rogozin este internat la un spital din capitala Rusiei si a fost nevoit sa anuleze o intrevedere cu presedintele Vladimir Putin.

Pozitia oficiala a Biroului vicepremierului rus este ca Dmitri Rogozin s-a ranit in timp ce juca handbal. Dmitri Rogozin este pasionat de tir, difuzand frecvent imagini in care tine in mana arme de foc.

De curand, Rogozin a exprimat sustinere pentru Asociatia Nationala pentru Arme de foc din Statele Unite (NRA). "NRA a aflat despre planurile de organizare a unui Campionat mondial de tir in Rusia, in 2017", transmisese Rogozin recent prin Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.